Bitzy, ook wel ₿itzy genoemd is een dienstverlener waarbij Bitcoin en alternatieve (ALTs) cryptocurrency kunnen worden aangeschaft. Het betreft een nieuwe Crypto startup met één simpele missie: Het zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen om cryptocurrency te kopen: Het liefst in één klik en direct geleverd.

Het bestelproces is in zijn geheel geoptimaliseerd en geautomatiseerd, het aanmaken van een account is simpel en eenvoudig. Het werkt als volgt:

 1. Tijdens de eerste bestelling wordt het account automatisch aangemaakt.
 2. Je gebruikersnaam en wachtwoord worden per e-mail verzonden.
 3. Welkom bij ₿itzy!

Hieronder volgt een uitgebreide uitleg over de werking van de ₿itzy CryptoStore.

₿itzy heeft de top 10 Bitcoin & ALTs leverbaar uit voorraad:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • EOS (EOS)
 • Stellar (XLM)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)
 • Monero (XMR)

Alle cryptocurrency zijn voorzien van gedetailleerde (30 dagen) prijs grafieken en bijbehorende technische informatie.
De cryptocurrency worden uit voorraad geleverd.

Bestellingen

Het ‘data driven’ bestelproces is geoptimaliseerd en eenvoudig. De homepagina toont een overzicht van alle beschikbare cryptocurrency. Kies een cryptocurrency, afleveradres en een bestelbedrag vanaf €25.00 en voltooi de betaling via iDEAL of Bancontact. Zodra de betaling geregistreerd is worden bestellingen door ₿itzy zo snel mogelijk verwerkt. Na verzending van de cryptocurrency ontvangt de klant een verzendbewijs welke is vastgelegd op de blockchain. De werkelijke leveringstijd is afhankelijk van de cryptocurrency transactiesnelheid. In het account overzicht worden actuele status van de bestellingen weergegeven.

Hieronder volgt een overzicht van bestelling status en hun betekeningen:

 1. Wachtend op betaling: Betaal limiet van 5 minuten.
 2. Geannuleerd: Tijdslimiet bereikt. Bestelling geannuleerd.
 3. In behandeling: Betaling succesvol. Bestelling in behandeling.
 4. Afgerond: Bestelling verzonden naar afleveradres.

Lage transactiekosten

₿itzy gelooft in een financieel vrije wereld waar Peer-to-Peer valuta orde van de dag zijn. Wij geloven tevens in lage transactiekosten en
grenzeloze toegang tot financiële middelen voor iedereen. Met lage transactiekosten van €1.00 per transactie maken wij de toegang tot digitale cryptocurrency assets voor iedereen toegankelijk.

Klantenservice

Cryptocurrency zijn een moderne digitale valuta. Het kan zijn dat hier vragen of onduidelijkheden over ontstaan. Technische termen als ATLs, wallet ID en blockchain. ₿itzy geeft graag uitleg. Met korte en duidelijke antwoorden streven wij om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bijvoorbeeld via een actieve vragen en antwoorden database, en de mogelijkheid tot contact met de klantenservice via het contactformulier.

Klik hier om Bitzy.nl Cryptostore te bezoeken.

Posted by Joeya S.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *