Cindicator is een revolutionair project die zichzelf wil opstellen al een centraal punt voor besluitvorming en activabeheer. Cindicator is een systeem dat werkt met voorspellende analyses, algoritmes en marktindicatoren. Door zijn “Hybrid intelligence”, wat een combinatie is van menselijk en kunstmatige intelligentie, wil Cindicator traditionele en crypto financiële marktanalyses ondersteunen.

Cindicator kopen

Er is op dit moment nog geen manier om Cindicator(=CND) direct te kopen. Dus de enige manier om CND te kopen is om BTC aan te schaffen en die te gebruiken op een handelsplatform, om ze om te wisselen naar CND.

STAP 1: Ga naar een Handelsplatform

Als eerste moet je naar cryptocurrency handelsplatform om daar een account aan te maken. De keuze van platform is niet erg belangrijk als beginner, en ligt voornamelijk bij welke platform je fijner vindt werken qua interface.

Kies een van deze platformen en voer de stappen uit:

Binance
Ga naar Binance en maak daar een nieuw account aan.

Als je account eenmaal is bevestigd, log dan in je Binance account en klik rechtsboven op Funds, en dan op Deposits.

Maak een kopie van je BTC adres

Maak een kopie van je BTC adres

Zoek in het lijstje BTC-Bitcoin (als het goed is die standaard geselecteerd).

Vervolgens moet je de reeks getallen en letters onder BTC Deposit Address veld kopiëren. We hebben dit Bitcoin adres nodig voor de volgende stap.

STAP 2: KOOP BTC

De tweede stap is om aan je Bitcoin te komen, dat kun je doen bij een broker zoals BTCdirect.
Als je voor het eerste keer BTC koopt bij deze broker dan wordt je gevraagd om je bankrekening te bevestigen.

We raden het aan om deze Nederlandse broker te gebruiken omdat je daar gewoon met iDEAL kunt betalen.

Bij betaling word je gevraagd om een bitcoin adres in te vullen waar je Bitcoin heen moeten. Je moet hier het adres invullen dat je hebt gekopieerd bij de handelsplatform in de vorige stap.

STAP 3: WACHT TOT JE BTC IS AANGEKOMEN

Eenmaal je Bitcoin gekocht en het juiste BTC deposit adres ingevuld bij de betaling, moet je wachten tot de BTC aankomt bij de wallet van de handelsplatform in stap 1.

Dit proces kan wel een ½ uur kosten, dus raak niet ongerust als het niet direct zichtbaar is op de exchange.

STAP 4: KOOP CND

Als je Bitcoin eenmaal is aangekomen op de handelsplatform die je hebt uitgekozen. Is het nu tijd om je Bitcoins te gebruiken om CND te kopen.

Binance
Ga binnen de Binance homepage en gebruik de zoekfunctie binnen BTC Markets om de CND/BTC handel te vinden.

Eenmaal op de CND/BTC handels pagina kun je in de linker box aangeduid met Buy CND aangeven hoeveel CND je wilt kopen.
Als je vervolgens op Buy CND drukt zal je order geplaatst worden. Als de order is gevuld zul je op de rechter box of in je balance pagina, je aantal CND’s zien.

Over Cindicator

Prognoses en analyses van trends en patronen met betrekking tot elementen als volatiliteit, aandelenkoers en handelsvolume zijn altijd een integraal deel geweest van de financiële ruimte. Men stopt veel tijd en mankracht in de ontwikkeling van voorspellende modellen en hulpmiddelen voor analyse om deelnemers op de markt te helpen.

De kans om te slagen in de financiële sector hangt sterk af van het vermogen om te profiteren van positieve markttrends op basis van de informatie die is afgeleid van signalen en andere indicatoren. De markt is altijd in beweging en daarom zijn alleen hulpmiddelen die zich kunnen aanpassen aan een zo’n constant evoluerende omgeving van nut voor handelaren, monitoren en analisten.

De financiële markt is altijd al een enorme sector geweest in de wereld, maar met de introductie van cryptocurrencies en blockchains binnen de handelsmarkt, is de markt verveelvoudigd.

Hoewel de cryptomarkt welzeker gelijkenis vertoont met andere markten zoals aandelen en obligaties, zijn er subtiele verschillen die het uniek maken. De aanwezigheid van deze verschillen zorgt ervoor dat traditionele tools die handelaren gebruikt om andere markten te voorspellen niet meer effectief zijn in deze nieuwe bloeiende markt.

Huidige marktsituatie

Een gebeurtenis die duidelijk zichtbaar is in de gehele wereld, is dat iedere bedrijfsproces in een periode van snelle veranderingen zit. De meeste traditionele markt centra raken snel verouderd en juist fintech lijkt enorm te stijgen in populariteit. Er is steeds meer en meer sprake van samensmelting van verschillende sectoren die wordt beschreven als de “nieuwe economie”.

Binnen deze nieuwe economie ligt de nadruk op kunstmatige intelligentie, Machine learning, Big data, Internet of Things (IoT) en Blockchain technologie. Samengevat, er wordt meer vertrouwen gelegd in data en computers dan conventionele “intuïtieve kennis”.

Deze nieuwe technologie betekent dat er veel meer mogelijkheden zijn voor vele sectoren, echter worden het beschikbare hulpmiddel nog steeds onvoldoende gerepresenteerd in deze sectoren. Helemaal als we het hebben over beleggen is dat heel moeilijk zonder trendherkenning, voorspellende analyse en indexing van activa. Wat verklaard waarom beleggen altijd werd gezien als een moeilijke vaardigheid.

Er bestaat echter een algemene consensus dat de mensheid niet meer zo beperkt is door technologie als wij 50 jaar geleden waren. Er zijn in de loop der jaren enorme stappen gezet op het gebied van AI, machine learning en big data-analyse. Deze ontwikkelingen creëren het potentieel voor de ontwikkeling van software-algoritmen die het niveau van onzekerheid in de markt aanzienlijk kunnen verminderen.

De Cindicator project

Cindicator wil een alles-in-een finaniceel-management platform vormen voor handelaren investeerders en analisten. Het platform moet deze groep helpen ondersteunen door hun besluitvorming te verbeteren. Cindicator wil dit bereiken door een vrijwel oneindige datastroom aan te bieden aan zijn analisten om hen te helpen patronen en trends in de markt effectief te volgen. Door gebruik te maken van het hoge datavolume van kunstmatige intelligentie en machine learning, kan het Cindicator-platform de voorspellingen van verschillende voorspellers samenvoegen tot duidelijke signalen. Inplaats van tientallen expert analyses te moeten doorlopen, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat Cindicator de one-stop-shop is voor alle financiële toonaangevende indicatoren en signalen.

Cindicator ecosysteem

Om financiële management platform te creëren, wat Cindicator zelf een hybride-intelligence platform noemt. Heeft Cindicator een eigen ecosysteem ontwikkeld van samenstellende hulpmiddelen. Deze zijn:

1.Mobiele applicatie

De Cindicator-app werkt met zowel iOS- als Android-platforms en kan worden gedownload in hun respectieve online appstore. De app biedt gebruikers voorspellingen en handelssignalen. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om voorspellingen te doen over toekomstige trends in de markt. Als deze voorspellingen blijken te kloppen, krijgt de gebruiker openbare erkenning van zijn analytische en voorspellende vaardigheden, evenals speciale beloningen vanuit het netwerk. Het is een geweldige manier om in de handel analyse scène te komen en tegelijkertijd te monetariseren op uw handelsvaardigheden.

2.Cindicator Bot

Dit is het platform waar “hybrid intelligence”, menselijke analyse en geavanceerde kunstmatige intelligentie samenbrengt om nauwkeurige signalen en indicatoren te creëren. Experts, monitors en analisten dienen hun individuele analyses en voorspellingen in voor zowel cryptocurrencies als reguliere financiële activaklassen. De geavanceerde AI-mogelijkheden van het Cindicator-platform bundelen deze diverse voorspellingen vervolgens in te testen signalen en indicatoren. Omdat de markt nooit statisch is, worden deze signalen regelmatig bijgewerkt en blijven ze altijd actueel.

Cryptometer Bot 2.0

De Cryptometer Bot is een onderdeel van het ecosysteem dat exclusief bedoeld is voor de cryptomarkt. De Cryptobot biedt toegang tot informatie over tijdelijke cryptocurrency investeringen.

Een markt die erg volatiel is heeft een aantal nadelen, maar heeft ook een groot voordeel. Het voordeel dat het heeft komt in de vorm van arbitrage.

Om van arbitragekansen te profiteren, moet een handelaar meestal toegang hebben tot informatie over prijsverschillen van dezelfde munt op verschillende markten. In dit geval, cryptocurrency handelsplatformen. De Cryptometer Bot kan verschillende handelsplatformen bij houden voor realtime arbitragemogelijkheden.

CND token

Wat alle onderdelen van het platform met elkaar verbindt is de CND token. De CND token is een ERC20 token en werkt als benzine voor alle functies en transacties binnen het netwerk. In andere woorden je hebt CND nodig om gebruik te maken van diensten en hulpmiddelen binnen de Cindicator ecosysteem.

Cindicator ICO

Cindicator was begonnen met een ICO (= initiële coin offering) in 2017, waar het begin september tot begin oktober wel 15 miljoen kapitaal heeft kunnen ophalen. De ICO proces werd door veel experts geprezen voor zijn unieke aanpak. Deelnemers van de ICO moesten zichzelf inschrijven in een White list. Vervolgens werd er uit de White list willekeurig mensen uitgekozen die mochten deelnemen aan de ICO van de bedrijf.

Posted by Joeya S.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *