Cryptocurrencies zijn een heel eind verder gekomen van de dagen dat ze alleen gebruikt werden in de Dark Web. Vandaag de dag zijn cryptocurrencies in de volksmond bekend, en worden ze vaker geaccepteerd als betaalmethode.

Een voorbeeld hiervan is XVG die gebruikt kan worden bij Trafficjunky als een betaalmethode. Mede hierdoor is de cryptovaluta markt enorm in prijs gestegen qua marktkapitaal.

Dit brengt echter wel een groot probleem met zich mee waar de meeste crypto fanatiekelingen niet graag over praten! De handelsplatformen en brokers waar cryptocurrencies in worden verhandeld. Zoals we in onze artikelen omtrent Bitcoin en andere crypto’s hebben uitgelegd, wordt de prijs en het grootste van volume van cryptocurrencies momenteel verhandeld door handelsplatformen. Dit creëert een groot probleem, namelijk dat de Blockchain markt, die zichzelf prijst als een decentrale markt die gecreëerd is door zijn gebruikers, sterk afhankelijk is van een centraal handelsplatform zoals Binance! LocalCoinSwap wil dit probleem oplossen door het eerste handelsplatform te worden waar de touwtjes volledig in de handen zijn van de gebruikers zelf.

Een Handelsplatform voor en van de gemeenschap

b2b-mobile
LocalCoinSwap zet zichzelf op de kaart als een handelsplatform van de community waar, met behulp van escrow contracten, koop en verkoopopdrachten worden voldaan. Het platform wordt beheerd door de crypto Cyptoshares van de eigenaren van het platform. De werking van de Cryptoshares is vergelijkbaar met hoe een Masternode stemrechten geeft aan zijn houders bij Dash, minus de netwerk eis die een Masternode uitvoert. De Cryptoshare houders kunnen samen stemmen via de PoS, of the richting en keuzes die binnen het platform worden gemaakt te sturen.

Maar daar houden ze het niet bij! Het is ook een van de enkele handelsplatformen die alle winst (dus echt 100%) uitbetaald aan zijn Cryptoshare houders. Bezit jij 10% van de totale aantal Cryptoshares? Dan krijg jij 10% van de totale winst uitbetaald.

Momenteel is LocalCoinSwap nog steeds bezig met zijn ICO, waar je nog steeds een onderdeel van kan zijn. Dat wil zeggen dat het nog te vroeg is om te zien of al deze aspecten ook daadwerkelijk worden gecreëerd. Indien dat wel zo is zal LocalCoinSwap een enorme indruk achter laten in de crypto wereld en deze helpen een positieve decentralere kant op te gaan.

Wil je meer weten? Ga dan naar LocalCoinSwap voor meer info.

Posted by Joeya S.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *